2023 Jaar overzicht

Hierrrr de fotomuur van 2023, met alles in één overzicht!

(Er zijn er ook van 20222021 en 2020!)

Urbex in Tilburg

Een geweldig oud Urbex kerkje in het centrum van m'n geboortestad Tilburg! (Jawel, met  Dreamscape Photo Events kregen we het voor elkaar hier een foto evenement te houden!)

Hier voor mijn foto's!

Hof van Lyere

Met Dreamscape Photo Events hadden we deze historische locatie in België weten te bemachtigen. 
Kijk hier voor de foto's die ik hier gemaakt heb!

Halloween

In oktober een Halloween evenementje organiseren met  Dreamscape Photo Events zou toch het ideale moment moeten zijn? Normaal is het dan al herfst, nietwaar? Nou, dit jaar dacht moeder aarde daar anders over. Het was zonnig en groen, hahaha. Maar ook erg gezellig wederom!
Hier foto's! 

Elfia Arcen

Elfia Arcen, altijd een feest van bekende vrienden te zien en nieuwe creatieve mensen te ontmoeten. Het weer was dit jaar heerlijk en de sfeer geweldig!
M'n backlog is weer aardig gevuld, dus verwacht nog regelmatig updates hier.

Sonsbeek

Vanuit Dreamscape Photo Events hadden we niets in de planning staan voor in de maand september, dus snel een evenementje georganiseerd in het Sonsbeek Park!
.
Hier de foto's!

D U N E

Ik keek dit jaar zoooo uit naar Dune part 2, het vervolg op het cinematische hoogstandje uit 2021. Maar helaas is het vervolg uitgesteld naar 2024.
Puck had al een tijdje het idee een Lady Jessica photo shoot te willen doen en ik voelde me zo vereerd dat ze me hier voor vroeg!
Hier de resultaten! 

At the Lake

Hoewel het soms niet zo lijkt, heb ik niet zoveel photoshoots op jaarbasis, dus moet ik mijn momenten echt zoeken en niet overal 'ja' tegen zeggen. Een van de dingen die bij mij en Juno op de planning stonden was een photoshoot bij het water. Echter even op-en-neer rijden voor één shoot? Laten we er dan een klein evenement van maken met wat meer creatievelingen!
En zo geschiede: hier de fotos! 

El Mundo

De zondag, het was een gezellig dag, wederom vele bekenden gezien, maar slechts een handje vol foto's gemaakt.

Hier de enkele foto's! 

Kasteel Poeke

Ik? Een kasteel en dames in jurken? Kennelijk dus :D.

Hier de foto's! 

Harz

Dit jaar was ik gevraagd door Fotoweekend.nl deel te nemen aan meerdaagse fotoshoot in het Duitse Harz gebied tezamen met een super gezellige groep creatievelingen. 
Zoveel leuke momenten meegemaakt en zoveel toffe foto's mogen maken, waarvan je hier een gedeelte van ziet. Waarom maar een gedeelte? Nou, omdat er nog steeds heeeeellll wat nabewerkt moeten worden :)
Dus meer te verwachten de komende tijd!

Jedi....

Een kleine shoot in de Drunense Duinen met Schildpadcosplay. Natuurrrrrlijk m'n favoriete onderwerp! Kijk hier!

Elfia Haarzuilens

Deze editie was ik er voor het eerst als bezoeker en minder als fotograaf. (Natuurlijk kon ik het niet laten om toch m'n camera mee te nemen....)

Kijk hier!

IJzertijdboerderij

Het eerste fotoshoot evenement van Dreamscape Photo Events (het clubje waar ikzelf ook inzit :) ) in 2023!

Kijk hier!

Burg Bentheim

Een unieke kasteel lokatie in Duitsland! Met een klein clubje creatievelingen waren in we de bijzondere gelegenheid om foto's hier te maken.

Urbex Kas

Ik was uitgenodigd om deel te nemen aan een kleine fotoshoot evenement in een Urbex Kas in het noorden van het land. Een bijzondere dag met zelfs sneeuw! 

De resultaten staan hier!

Sith

De eerste fotoshoot van 2023 was er eentje gebaseerd op m'n favoriete fantasie film. 

Kijk hier!